POMOILLE

Lue heti aluksi läpi koulutusmateriaali: Näin olet hyvä pomo

Tunnuksia:
NÄITÄ EI OLE VIELÄ: Rivitekijän tunnarit intraan: tekijat2018, sama salasana kuin pomoilla
Tunnarit osmo.kanaan (mm. speksin drive ja Bäkkärin varauskalenteri): osmo.kana, speksionn

Intran käyttö
Sivuille on luotu otsikot valmiiksi, mutta jos jokin mielestäsi puuttuu, niin saat editoitua sivua vasemman yläreunan kynän kuvasta. Uusi sivu luodaan kirjoittamalla [ [raina2019:sivu jolle luot alasivua:Uuden sivun nimi|Sivulle vievän linkin nimi] ] (ilman välilyöntejä hakasulkeiden väleissä) eli esimerkiksi Pomotarina. Voit aina ottaa esimerkkiä jo jonkin toimivan linkin tai sivun pohjalta.

Otsikko näkyy alleviivattuna katkoviivalla niin kauan, kunnes sivulle lisätään tekstiä. Se tapahtuu menemällä sivulle ja klikkaamalla vasemman yläreunan plus-merkkiä. Kun sivu on luotu, kyseisessä kohdassa näkyy jatkossa kynä.

Helpoimmillaan sivulle kirjoittaminen on vain sitä, että lisäät tekstiä sivun muokkausvaiheessa näkyvään tekstiruutuun. Jos haluat tummentaa, alaviivata, tehdä otsikoita jne., niin se onnistuu sivun editoinnissa tekstiruudun ylälaidassa olevista, pyöreistä nappuloista. Niiden yläpuolelta löytyy vielä paikka Formatting Syntax, josta löytyy lisäohjeita. Rivinvaihto tulee kahdella kenoviivalla.

Pomomiittien muistiinpanot

Pomomiitit pidetään kerran 1-2 viikossa tarpeen mukaan. Alla tulee olemaan linkki, josta pääset näkemään miittien muistiinpanot.

Tähän tulee Pomomiittien muistiinpanot

Talousasiat

Kaikki taloudesta, kuten kulukorvausten tekeminen ja rainabudjetti.
Talousasiat

TTY:llä

Kulkuoikeudet, kerhohuone Backstage ja sen siivousviikot ym. käytännön asiat koululla olemisesta.
TTY:llä

Sähköpostilistat

NääsPeksin sähköpostilistat on toteutettu Mailman-postitusohjelmalla lists.tuni.fi-sähköpostilistapalvelimella. Listojen oletusasetukset sekä käyttöohjeita löytyy sivulta https://lists.tuni.fi

Sähköpostilistojen hallintaosioon pääset sivulta: https://lists.tuni.fi/mailman/admin/listan-nimi korvaamalla kohdan listan-nimi osa-alueellasi, esim. https://lists.tuni.fi/mailman/admin/speksi-tanssi. Salasana useimpiin on tuttu speksioninn, mutta mikäli se ei toimi, kysy salasana viime vuoden pomolta.

Tässä vielä lista kaikista sähköpostilistoista: Tähän tulee Lista rainan tekoon liittyvistä sähköpostilistoista

Tekijäksi ilmoittautuminen

ALLA OLEVA OSUUS EI PÄDE 2019 Tekijäksi ilmoittaudutaan 11.9. klo 18.00 mennessä. Ilmoittautumisen voi tehdä Ja-haa-messuilla tai Google Forms -lomakkeella, linkki löytyy alempaa. Heti ilmoittautumisen päätyttyä, eli samana päivänä 11.9., jokainen pomo lisää ilmoittautuneet osa-alueensa sähköpostilistalle ja ottaa heihin yhteyttä sopien ensimmäisen tapaamisen.

Ensimmäinen tapaaminen on pidettävä jo ennen KVTO-perjantaita (tai viimeistään samana päivänä) 14.9. Sopikaa tästä sähköpostilla. Lomake ei ole sitova ilmoittautuminen, joten varmista mailissa vielä, että jokainen ilmoittautunut on yhä kiinnostunut, ja kannusta mahdollisia empijöitä tulemaan ainakin kokeilemaan ensimmäiseen tapaamiseen ja vaikka myös KVTO:hon.

Ensimmäisen 1-2 tapaamisen jälkeen kysy mahdollisilta ei-aktiivisilta jäseniltä, aikovatko he yhä tulla mukaan vai peruvatko ilmoittautumisensa, ja poista heidät sitten sähköpostilistalta.

Linkki tekijärekrylomakkeeseen, jota saa jakaa:
https://goo.gl/forms/oue8PHW8QFF2qmH72

Osa-alueiden dokumentaatiot

Linkin takaa näet pomojen vanhoja dokumentaatioita oman osa-alueensa toiminnasta. Lue läpi oma osuutesi. Dokumentaatiota tulee täydentää pomojen toimesta vastaamaan paremmin osa-alueen nykytilannetta ja toiminta. Varsinkin, jos osa-aluustasi ei löydy dokumentaatiota, on hyvin tärkeää, että teet sellaisen itse. Voit tehdä kokonaan uuden dokumentaation tai kopioida vanhan ja täydentää sitä. Dokumentaation täydentely ja ylläpito on helpompaa, kun sitä tekee koko rainakauden ajan, mutta voit myös tehdä kaiken kerralla lopuksi.

https://docs.google.com/document/d/1HCT2RySODuP25RhiwdeEFoLxNFlCgn7qNPsEYf6zUTI/edit